f1

2016.06.07. 16:18

Moss: Magnussen „üdítően más”

A Forma-1-es legenda, Sir Stirling Moss vendégül látta a fiatal dán pilótát.

Komenda Vivien

Fotó: Renault Sport

A dán BT újság szerint a találkozót Matt Bishop tette lehetővé, aki Magnnussen egykori csapatának, a McLarennek a kommunikációs főnöke, és a mai napig jó barátságot ápol a fiatal dán pilótával.

„Tudtam, hogy Matt ismeri Sir Stirlinget, szóval megkértem, hogy szerezzen nekem egy autogrammot tőle.” – nyilatkozta Magnussen.

„Matt azonban azt mondta: „Látogassuk meg!” Így hát meg lettünk invitálva egy ebédre Sir Stirlinggel és Lady Susival a házukba. Hihetetlen volt találkozni vele. Ő egy legenda.” – fogalmazott az ifjú Renault pilóta.

Moss, aki 16 versenyt nyert mielőtt 1961-ben visszavonult, szintén élvezte a közös időtöltést Magnussennel.

„Egy nagyon szimpatikus fiatal versenyző, aki nagy érdeklődéssel hallgatta a beszámolóm a karrieremről. Eltér a legtöbb fiatal F1-es pilótától. Üdítően más. Ő tényleg megérti, mennyire fontos a sport történelme.”

„Nagyon örülök, hogy lehetőséget kapott a Renault-tól, és biztos vagyok benne, hogy remekül fog teljesíteni.” – zárt Moss.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!