Hírek

2016.06.12. 09:09

Már csak pár nap van segíteni! Majdnem összejött a pénz Domi műtétjére

Kemenesmagasi – Barabás Miki énekes szervezte az Országos Dominik-napot. Szeretetkoncertet adtak az önzetlen zenészek, Sebestyén Zoltán polgármester segítségével – de még hiányzik egy kis pénz. Három nap van összegyűjteni!

Bakos Ágnes

Domi egész családja ott volt a szeretetkoncerten és aki tudott, adományozott a kisfiú műtétjére.

Dominikről már sokat írtunk: https://www.vaol.hu/kereses/?search_txt=Ors%C3%B3s+Dominik&ujkeres=1.

Fotó: Sebestyén Zoltán

Szülei, és sok jó szándékú támogató már sokat tett a kisfiú gyógyulásáért, de még nem teljes a siker.

– Domi június 28-ai műtétjére sajnos nem jött össze a remélt összeg, körülbelül 150 ezer forint hiányzik – összegezte Sebestyén Zoltán, Kemenesmagasi polgármestere.

Sajnos sürget az idő: a műtét összegét, 2500 eurót már szerdán el kell utalni a csehországi klinikára – ezért kérik azok segítségét is, akik nem tudtak elmenni a kemenesmagasi koncertekre.

Orsós Dominik Gergő és édesanyja, Orsósné Kalányos Gyöngyike számlaszáma a Répcelak és Vidéke Takarékszövetkezetnél: 72600225-18005574.

Igazi összefogás volt a hétvégi örömzene: az önkormányzat adta a helyszínt és biztosította a hangosítást a szeretetkoncerthez, Barabás Miki énekes szervezte a fellépőket és ő maga is zenélt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!