Hírek

2016.06.17. 18:45

Muzsika a belvárosban

Székesfehérvár - Muck Ferenc, Horváth Dávid és Jasper Andor avatták fel az idei Fehérvári KultúrKorzó színpadát a belvárosban.

Laci Patrícia

A dzsessz zenei műfaj szerelmeseinek kedvezett először a Fehérvári KultúrKorzó programsorozat. Muck Ferenc, Horváth Dávid és Jasper Andor szórakoztatták a közönséget a Mátyás király-emlékműnél felállított színpadon. A három virtuóz különféle dzsessz és funk slágereket adott elő. Például felcsendült egy híres Stevie Wondernóta, illetve játszották a Pick Up The Pieces című dalt az Average White Band együttestől is. A muzsikát leginkább a kisgyerekek élvezték, az apróságok között többen is megmutatták a tánctudásukat. A felnőttek közül sokan a padokon ülve élvezték a műsort.

Sok kisgyermek volt kíváncsi a zenés produkcióra a belvárosban, mint például Lili és Dániel is

A Fehérvári KultúrKorzó színpadán minden pénteken, szombaton és vasárnap láthatnak különféle zenés produkciókat a belváros látogatói. Például zenélni fog a későbbiekben Vízer Dániel, a Shortstory, Pátkai Rozina és Mits Marci is. A programsorozat augusztus 6-áig tart.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!