Foci

2016.06.27. 13:39

Heffler és Tischler Felcsúton?

Felcsút – Bár a klub még nem jelentette be honlapján, szinte biztosra vehető, hogy két, legutóbb a Videotonban szereplő játékos szerződik a Puskás Akadémia FC-hez.

Ferencz Balázs

Tischler Patrik eleve a Puskás Akadémia FC játékosa, azonban az elmúlt fél évet a Videoton FC-ben töltötte kölcsönjátékosként. A 24 éves csatár egyes információk szerint visszatért korábbi sikeri helyszínére, immár az NB II-ben riogathatja az ellenfelek kapusait. Az MTK-nevelésű labdarúgó a Puskásban 2013 és 2015 között 40 élvonalbeli találkozón 13 gólt szerzett. A Puskás másik szerzeménye a Videoton FC szélsője, Heffler Tibor lehet. A 29 esztendős, kétszeres válogatott középpályás 2014-ben szerződött Székesfehérvárra a Paks alakulatától. 27 mérkőzésen két gólt szerzett a piros-kékek mezében, ahol nem tudott alapemberré válni. A Puskás Akadémia FC nyári igazolásai – két héttel ezelőtt az Ausztráliából hazatérő Sándor Györgyöt szerződtették – jelzik, hogy a felcsúti együttes nem kíván a másodosztályban maradni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!