Sport

2016.06.27. 17:30

Lassan kezdi a felkészülést Sárvár

Sárvár - Összeállt az NB III-as labdarúgó-bajnokságban szereplő Sárvár FC nyári felkészülési menetrendje. A játékoskeret még formálódik.

Tóth Gábor

- Igyekeztünk erős ellenfeleket lekötni, erős felkészülési programot összehozni, szerencsére ez sikerült - jelezte Takács Gábor, a Sárvár FC NB III-as labdarúgócsapatának vezetőedzője. - A játékoskeretünk még alakul, valószínűleg lesznek távozók és érkezők is. De a lényeg az, hogy erősítenünk kell, erősíteni is fogunk, mert nagyon nehéz bajnokság elé nézünk. A felkészülést július 5-én kezdjük. A munkának vélhetően 26 játékossal futunk neki, a bajnokságban legalább 21 fős keretre lesz szükségünk. Tárgyalunk, egyeztetünk a kiszemelt játéksokkal, jól alakulnak a dolgaink. Neveket viszont majd csak akkor mondanék, ha konkrétumokról is beszámolhatok.

Rajos Gábor alapembere a Sárvár NB III-as focicsapatának Fotó: Unger Tamás

Sárvár FC, felkészülési menetrend, július 13., szerda, 18.30: Vép (megyei I.) - Sárvár. Július 16., szombat, 10.30: Ajka (NB III.) - Sárvár. Július 19., kedd, 18.30: Sárvár-Egyházasrádóc (megyei I.). Július 20., kedd, 18.30: Hévíz (NB III.) - Sárvár. Július 23., szombat, 10.30: Sárvár-Andráshida (NB III.). Július 27., szerda, 18.30: Sárvár-Csorna (NB III.). Július 29., péntek, 18.30: Sárvár-Jászberény (NB III.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!