Vasi bulvár

2016.06.28. 08:52

Facebook-figyelő: szurkolólázban égtek a vasi celebek is

Szurkolással és vízparton töltik szabadidejüket a vasi vagy Vas megyéhez kötődő hírességek.

Vadas Krisztina

Együtt a csapatért

HAJRÁ A Szombathelyhez sok szállal kötődő énekesnő, Danics Dóra közösségi ember lévén nem otthon izgulta végig a magyar meccseket. Barátaival összegyűlve szorított a hazai csapatnak.

A Balaton a Riviéra

STRAND A szombathelyi származású szépséges műsorvezető, Aryee Claudia hétvégén gyorsan elugrott egyet fürdeni a Balatonra.

Hazai pályán játszottak

KONCERT A Szombathelyről indult, ám mára országos sikerekre szert tett zenekar, a Zaporozsec ismét hazai terepen lépett a színpadra. A Szentivánéji Vigasságokon sokan hallgatták meg őket.

Bokorra akadva

AJJAJ Ez a cuki kutyus bokorba ragadt. Nem esett kétségbe, teli vigyorral várta a megmentőit.

A nők rejtett, apró titkai

CSODÁLAT Koczka Tibor, Szombathely alpolgármestere a Tour de Hongrie sajtótájékoztatóján járt, ahol gyorsan le is fotózkodott néhány szép hölggyel. Mint a képhez hozzáfűzte, nem is sejtette, hogy ilyen jól áll a magas sarkú cipő a kerékpáros felszereléshez. A nők mindig tudnak meglepetést okozni :).

Csodás tavitündér

JELENÉS Kedvenc szombathelyi énekesnőnk, Esto esküvőre volt hivatalos, ahová ebben a csodaszép ruhában ment el.

Megmutatta focirajongását

DRUKK Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője sosem rejtette véka alá, mennyire szereti a sportot. Ezért nem is lepődünk meg, hogy kifestett arccal, mezbe öltözve szurkolt a belgák elleni meccsen a magyar csapatnak a sportházban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!