Sport

2016.06.28. 13:41

Strandfoci a Rábán

Körmend - Az önkormányzat és a Körmendi FC idei nyáron is megrendezte a nagy múltú körmendi strandfocibajnokságot.

Tóth Gábor

A foci mellett több kiegészítő program is színesítette a három nap kínálatát. Pénteken a dartsé és a snapszeré volt a főszerep. Szombat este pedig saját pálinkáikat versenyeztették a vállalkozó kedvű jelentkezők.

A 24 csapat az Európa-bajnokság lebonyolításához hasonlóan hat csoportba osztva kezdte meg a küzdelmeket szombaton. A helyszín természetesen idén is a Rába-parton található kultikus döngölt pálya volt. Az erőpróbát Bebes István polgármester nyitotta meg. A jó hangulatú és sportszerű mérkőzéseket népes nézőközönség követte figyelemmel. A döntőben végül a Hallo GSM és a Miami Borozó csapott össze. Az izgalmas és kemény meccsen a rendes játékidőben nem bírtak egymással a felek, így következhetett a hosszabbítás, ahol szintén nem sikerült döntésre vinni a dolgot. Így a döntő végül büntetőrúgásokkal dőlt el, a mérkőzés végén a Hallo GSM örülhetett. A bronzmeccsen a Rózsaszín Párducok csapata legyőzte a Maxmédia gárdáját.

Strandfocibajnokság 2016, végeredmény: 1. Hallo GSM (Németh Gergő, Szakály Dávid, Horváth István, Horváth Dominik, Horváth Roland), 2. Miami Borozó, 3. Rózsaszín Párducok, 4. Maxmédia. Legjobb játékos: Németh Gergő (Hallo GSM). Gólkirály: Varga Viktor. Leggyorsabb gól: Tutkovics Máté. Büntetőrúgás, felnőtt korosztály: Zubrics Gábor. Gyerek korosztály: Vininger Levente.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!