f1

2016.06.28. 18:07

Hamilton és Rosberg kapcsolata "igazán jó"

Még át is szoktak kopogni egymáshoz.

Tajthi Andrea

Fotó: Mercedes AMG Petronas

A Daily Mail újságírója arról kérdezte Lewis Hamiltont, hogy milyen a kapcsolata mostanság csapattársával, Nico Rosberggel, akivel harcban van a bajnoki címért.

"Valójában nagyon jó jelenleg." - mondta Lewis. "Igazán, nagyon jó. Meglepően. Nem is vártam, hogy ilyen lesz. Talán ez a korral jár. Ő családos ember. Van egy gyereke. A tiszteletünk egymás iránt nagyobb, mint valaha. Szóval alapvetően szoktunk beszélgetni. Függetlenül attól, hogy rossz kedvünk van-e valami miatt, vagy sem, megbeszéljük szemtől szemben. Ha problémám van, bekopogok az ajtaján és megkérdezem, beszélhetnénk-e négyszemközt. Sosem tesszük ezt nyilvánosan, a csapat előtt. Ezidáig legalábbis. Odaállunk nyíltan, hogy "Hé haver, ez nem tetszett". És ő is így tesz, annyiszor, mint én. Majd a következő nap, mikor az uszodában voltam - az épületben, ahol Monacoban élek van egy egy közös medence - ő (Nico) szerintem meglátott engem a lakásából, lejött, leült az ugródeszkára, és miután leúsztam pár hosszt, ültünk és beszélgettünk 20 percet, vagy félórát. Nyugodtan. Mindig lesznek hullámvölgyeink mindkettőnknek, és lesz olyan idő, mikor utálni fogjuk egymást, és olyan is, mikor kedvelni, de végül, mikor majd mindketten visszavonulunk és gyerekeink lesznek meg ilyenek, még mindig tisztelni fogjuk egymást."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!