Sport

2016.07.07. 20:10

Egy osztállyal lejjebb folytatják

Kulcs - Az utolsó, tizenhatodik helyen végzett, így kiesett a kulcsi együttes a 2015/2016. évi Fejér megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság Agárdi Termál csoportjából.

Gróf András

Különösen az őszi szezon volt igen gyenge, hiszen ebben az időszakban egyetlen pontot sem gyűjtöttek, de a tavasszal szerzett nyolc egység sem utal acélos teljesítményre. Bár a tavaszi szezonban volt egy három mérkőzésből álló sorozatuk, amikor megverték az Adonyt, ikszeltek a Kálozzal, és legyőzték a Sárszentmiklós második számú együttesét. Ezt követően azonban már csak a záró fordulóban sikerült egy pontot szerezni a Soponya ellen. A legkevesebb gólt lőtték a mezőnyben, ami harmincnégy találatot jelent. A házi gólkirály Mácsfalvi Gergely lett kilenc találattal. Ennél szomorúbb azonban a gárda száznyolcvankilenc kapott gólja. Ez elmúlt bajnoki évről, illetve a következő szezonról az egyesület elnökét, Posch Jánost kérdeztük.

- Az őszi igen gyenge szereplésnek az volt az oka, hogy a tavaly nyári átigazolási időszakban szinte az egész csapat távozott. Már az induláskor tudtuk, hogy nehéz évünk lesz, de azt terveztük a télen majd megerősítjük a keretet. Sajnos ez nem igazán sikerült. Különösen kapus poszton voltak problémáink, ami csúcsosodott a Rácalmás elleni vízválasztó összecsapáson. Ami viszont pozitív, hogy létszám problémáink nem voltak. A kieséssel nem dőlt össze a világ. Tudunk róla, hogy néhány labdarúgót megkerestek más klubok, de ezt a problémát is megoldjuk. A felnőtt csapatot beneveztük a megyei harmadosztályba, míg az U19-es együttest a másodosztályba. A Bozsik-programban pedig négy korosztállyal veszünk részt. Jövőre azt tervezzük, hogy stabil megye hármas csapatként a mezőny első felében végzünk. Természetesen pár éven belül szeretnénk majd egy osztállyal feljebb kerülni.

Címkék#sport#foci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!