Sport

2016.07.07. 20:10

Késely Ajna ismét aranyérmet nyert

Késely Ajna újfent remekelt: a 800 gyors után 400-on is besöpörte az aranyérmet a hódmezővásárhelyi junior úszó Európa-bajnokság második, csütörtöki napján

DH-információ

Mégpedig a viadal történetének legjobb idejével. Bár a női mezőnyben elvben rengeteget számít a kor, Késely Ajnát ez mit sem zavarja az első ízben négy évfolyamos junior Eb-n: 15 esztendősen a 400 gyors mezőnyében is a legjobbnak bizonyult, Ugyanezen a távon a Dunaferr SE nevelésű Barócsai Petra a 7. helyen végzett.

- Ez nagyon kemény volt, nagyon erős verseny, a brit lány szépen hajrázott, de bírtam a végét - nyilatkozta a győzelme után Ajna. - Megmondom őszintén, még picit jobban is sikerült az úszás, mint reméltem, és ezért nagyon boldog vagyok, meg persze az aranyérem miatt is. - tette hozzá. Késely később Németh Nándorral, Márton Richárddal és Gyurinovics Fannival együtt egy ezüstöt is begyűjtött a mixed gyorsváltóban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!