Sport

2016.07.08. 11:45

Szűcs Valdó elődöntős 110 m gáton az Európa-bajnokságon!

Amszterdam/Zalaegerszeg - Nagyszerű futással Szűcs Valdó, a Zalaszám-ZAC 110 méteres gátfutója bejutott az amszterdami Európa-bajnokságon az elődöntőbe.

Kerkai Attila

Az egerszegiek kiválósága 13,71 mp-es egyéni rekoddal készült a pénteki napra, ám az időjárás nem fogadta kegyeibe a mezőnyt. Hűvös  idő és zuhogó eső közepette rendezték a 110 méteres gátfutás előfutamait, s így kell értékelni az időeredményeket is. Szűcs Valdó a harmadik futamban remek futással, 13,76 mp-es idővel harmadikként végzett, így bejutott a szombati elődöntőbe.

Valdó eredménye korábbi nyilatkozatát erősítette meg, melyet hétfőn, az elutazás előtt adott lapunknak. Mint mondta, remek formában érzi magát. Kedvező körülmények között szinte biztos, hogy már pénteken új egyéni rekordot ért volna el,  s csak bizakodni lehet benne, hogy szombaton, a 19.15 órai elődöntők már ideálisabb időjárási körülmények között zajlanak. Ne feledjük, Szűcs Valdó  részvételével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!