f1

2016.07.07. 18:06

A Manor beeéőzné a Renault-t is

Wehrlein szerint sokat javult a csapat szezonkezdés óta, a cél pedig a Renault

Tajthi Andrea

Fotó: Tóth Zsombor

Spielbergi pontszerzése után Pascal Wehrlein úgy véli, a Manor akár a Renault-t is befoghatja a pontversenyben.

"Szerintem sokat javultam a szezon kezdete óta." - mondta Wehrlein. "Az elmúlt versenyeken a Sauberrel és a Renault-val voltunk csatában."

"Az első verseny kiábrándító volt. Nem volt tempónk, mikor Bahreinbe érkeztünk egy kicsit jobb volt, de Kína megint nem volt túl jó. Az elején szenvedtünk, de sokat fejlődtünk. Jelenleg boldog vagyok és remélem, hogy még többet tudunk javulni a következő versenyeken és remélhetőleg a Renault-val harcolhatunk a bajnokságban. Az nagyszerű lenne; én minden tőlem telhetőt megteszek."

Bár a Manor kapott némi fejlesztést technikai partnerétől, a Williamstől, Ausztriában, Wehrlein úgy gondolja, hogy a meleg időjárási körülmények kulcsszerepet játszottak a jó szereplésben.

"Szerintem a legfontosabb dolog a gumi volt, mert jól működtek, nagyon jó hőmérséklet tartományuk volt, amilyen még sosem volt korábban. Mindig küzdöttünk a gumihőmérséklettel, de most sokkal jobb volt a helyzet."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!