Állatvilág

2016.07.08. 13:34

Cukiságbombával támadta meg a kismacska a vásárlót Körmenden – az elkövetőről azóta nincs hír, aki látta jelentkezzen!

Egy gyanútlan vásárló futott össze a keservesen síró cicával egy bolt parkolójában. A macska láthatóan diétán volt, mégis váratlan fordulatként az ételből kért, a simogatásból nem.

Budai Dávid

– Kedden a kora esti órákban, miután kijöttem a körmendi szupermarketből, észrevettem, hogy a mellettem parkoló autó alatt hangosan sír egy kiscica. Kissé megijedtem, mert azt hittem, megsérült. Majd amikor keksszel sikerült kicsalogatni az autó kerekei alól, láttam, hogy nem sérült, csak iszonyatosan sovány – mesélte Király Anna, akinek több se kellett, visszament a boltba macskaeledelért. Legnagyobb igyekezete ellenére azonban nem sikerült megfognia a kismacskát, így végül ott kellett hagynia, de csak azért, hogy pár órával később ismét visszatérjen, mivel nem hagyta nyugodni a cica sorsa. Az árva macsek azonban már nem volt ott. Állítólag valakinek sikerült befogni. Reméljük, így van, és most már egy macskához méltó helyen van. Ha valaki a macska örökbefogadójában magára ismer, kérjük, írja meg hogyan barátkozott össze a tenyérnyi szőrgolyóval, és ha mindezt egy fotóval is illusztrálná, minden jóérzésű macskabarátot boldoggá tenne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!