Sport

2016.07.08. 14:31

Nagy László hosszabbított Veszprémben

A Telekom Veszprém Bajnokok Ligája-ezüstérmes alakulata szerződést hosszabbított csapatkapitányával.

B. Virág Rita

Nagy László kontraktusa az idei szezon végén járt volna le, 2017. június 30-án. A Telekom Veszprém vezetői azonban meggyőzték, folytassa pályafutását a bakonyi városban további két évig, így 2019. június 30-ig biztosan a magyar bajnoknál marad.

A csapatkapitány 2012-ben igazolt Veszprémbe a spanyol Barcelonától, s azóta bizonyítja, nem véletlenül választották meg korábban a világ legjobb játékosának is. A jobbátlövő mind támadásban, mind védekezésben meghatározó egyénisége a társaságnak, s annak ellenére, hogy az idén már betöltötte 35. életévét, továbbra is a világ élvonalába tartozik.

A magyar bajnok, kupagyőztes, SEHA-Liga győztes alakulatban eddig 160 alkalommal lépet pályára s ezalatt 585 gólt jegyzett.

Nagy László már korábban többször is hangsúlyozta, aktív pályafutása befejeztével akár azt is el tudná képzelni, hogy továbbra is Veszprémben marad és a szakmai vezetésben közreműködik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!