Sport

2016.07.08. 08:12

Bárhol végezhető edzésmód

Tapolca – Pályaavató versennyel egybekötött ceremónia keretein belül adták át az új szabadtéri kondiparkot közelmúltban a városi sport-és szabadidő centrumban.

Bényi Kálmán

A street workout pálya eszközeit Dobó Zoltán polgármester köszöntőjét követően, először Geiger Máté magyar amatőr MMA bajnok és Fábián Kata, a Tapolcai Egészségfejlesztési Iroda munkatársa vehette birtokba egy színvonalas bemutató erejéig. A prezentáció során elhangzott, hogy a hazánkban is egyre elterjedtebb sportolási forma népszerűsége a gyakorlatok szabadságában, az erő és fizikum felépítésében rejlik. A sportág bárhol elvégezhető edzésmódot kínál az erősödni és a fogyni vágyóknak egyaránt. Az átadó ünnepséget követően kezdetét vette a megmérettetés, ahol nemenként és életkor szerinti csoportokban mérhették össze fizikai erejüket a nevezők, húzódzkodás, fekvőtámasz, függésben tartás, kötélmászás (nők)/függeszkedés (férfiak), plank versenyszámban.

Eredmények: Összetett verseny 35 év alatti férfi: 1. Szám Péter, 2. Stanka Martin, 3. Lévai Dániel, Összetett verseny 35 év alatti nő: 1. Maksa Regina, 2. Hasprai Ildikó, Összetett verseny 35 év feletti férfi: 1. Dobó Zoltán, 2. Tölgyes Zsolt, 3. Vers Róbert, Függeszkedés 35 év alatti férfi: 1. Bolla László, 2. Stanka Martin, 3. Szám Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!