Sport

2016.07.11. 19:35

Gorillák a csúcson!

Dunaújváros - A vasárnap hazai pályán rendezett bajnoki döntőn egy percre sem érezhették úgy a Gorillaz szurkolói, hogy idén nem Újvárosba kerül a hőn áhított Pannon Bowl trófea.

Szabó Szabolcs

Rövid, ám annál velősebb értékeléssel kommentálta a bajnoki cím begyűjtését a Gorillaz.hu, amely eme bejegyzésel örvendeztette meg a szurkolókat hétfőn:

A Bodri Pincészet Divízió I. döntőjében, nagyszerű játékkal diadalmaskodott a csapat! Fantasztikus védelmének és kemény futójátékának köszönhetően magabiztos győzelmet aratott a Gorillaz. Köszönjük a mintegy ezer nézőnek, hogy megtekintette az összecsapást és hangos szurkolással hajszolta győzelembe az újvárosi srácokat.

Dunaújváros Gorillaz - Gladiators 28-8 (7-0, 0-0, 14-0, 7-8)

Minden túlzás nélkül állítható, a Gorillák és mesterük Grátz Vilmos tréner is nagyon várta már, hogy 2012 után ismét Újvárosban landoljon a Pannon Bowl trófea, hiszen a Gorillaz szinte minden idényben fix bajnokesélyesnek számított, ám vagy az elődöntőben, vagy a fináléban nem éppen úgy sikerültek a dolgok, amiként az újvárosiak eltervezték. Mindezen tapasztalatok alapján is a Gorillák kőkemény munkával és fegyelemmel vitték végig e szezont, amelynek meg is lett az eredménye. Veretlenül húzták be a bajnoki címet, sőt, igazából az ellenfelek még komolyabban meg sem tudták szorítani az újvárosiakat. Csapatként is remekeltek a Gorillák, ám akadt jó pár kimagasló teljesítmény is.

Serleggel szép az élet - közel ezer szurkoló előtt ünnepelhette újabb sikerét a Gorillaz csapata

Még a finálé előtt véget ért a szövetség legjobb játékosokra vonatkozó szavazása, amelyen támadó- és védőjátékost is indíthattak kedvenceink.

A támadóknál Mészáros István, a szekció kiválósága a harmadik, míg Tanács Pál, a védőfal ellenállhatatlan tagja az MVP díjat szerezte meg. Természetesen a bajnoki ünneplést követően sem áll meg az élet a honi amerikaifutballban.

A csapat továbbra is várja a fiatalok és a korosabb játékosok jelentkezését.

A bajnoki cím után nem maradt más hátra, mint a felkészülés a következő idényre, amelyen remélhetően ismét remekelnek majd a Gorillák.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!