Hírek

2016.07.12. 07:44

Péntektől ne menjen a vasi bíróságokra - Nyári szünetet tartanak

Július 18-tól augusztus 19-ig tart ezen a nyáron az ítélkezési szünet a bíróságokon, és változik az ügyfélfogadás rendje, már most péntektől.

Bakos Ágnes

Július 15. a bíróságokon munkaszüneti nap, így már most pénteken kezdődik a nyári munkarend – tájékoztatott dr. Kissné dr. Réczeg Katalin, a Szombathelyi Törvényszék sajtószóvivője.

Az ítélkezési szünet július 18-tól augusztus 19-ig tart, változik az összes vasi bíróság ügyfélfogadási rendje.

A Szombathelyi Törvényszéken, a Szombathelyi Járásbíróságon, a Szombathelyi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságon, valamint a törvényszék Petőfi utcai épületében minden hétköznap lesz ügyfélfogadás: hétfőnként és csütörtökönként 13 és 14 óra között; szerdánként és péntekenként 9 és 10 óra között; keddenként 9 és 12 óra között.

A Sárvári Járásbíróságra hétfőnként, szerdánként, csütörtökönként és minden pénteken 9 és 10 óra között, keddenként 13 és 14 óra között mehetnek az ügyfelek.

A Körmendi Járásbíróságon hétfőnként 9 és 11 óra között várják az ügyfeleket, a többi hétköznapon 9 és 10 óra között.

A Kőszegi Járásbíróság a hét minden hétköznapján 9 és 10 óra között tart ügyfélfogadást.

A Szombathelyi Törvényszék épületében az ítélkezési szünet alatt három panasznapot tartanak: július 19-én, augusztus 2-án és augusztus 16-án, délelőtt 9-től 12 óráig.

Címkék#bíróság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!