Szombathely

2016.07.12. 09:19

Készül az erotikus trilógia harmadik része – Munkában a szombathelyi sikeríró

Szombathely – Egy kávéház hűvösében dolgozik Mira Sabo. Az erotikus Birtoklás-trilógia szombathelyi szerzője elárulta: egy másik történet is készült

Bakos Ágnes

„Készül a harmadik része a trilógiának. Egy zamatos kávé, kellemes idő, ott ahol éppen lennem kell, és minden, ami az íráshoz szükséges, adott... Vajon mit csinál most Szófia és Áron? Én már tudom...” Ezzel a poszttal tette közzé legutóbbi fotóját Mira Sabo. Óriási sikere volt az írónőnek az „Amíg kinyílik a szemünk” című könyvével, ami kiadóváltás miatt már kétszer is megjelent és rengeteg rajongó kritikát kapott a legnagyobb könyves közösségi portálon. Például: „Olvastál már olyan könyvet, amelyiknek minden sora izgalmas? Mert ez a könyv egy szusszanásnyi időt sem hagy, egy perc üres menet sincs benne.”

Fotó: Mira Sabo/Facebook

A rajongóknak már nem kell sokáig várniuk: – A második rész októberre várható, a harmadik pedig még képlékeny, talán karácsonyra – árulta el az írónő, aki egy másik kéziratot is kiadott a kezéből nemrégiben:

– Megjelenik egy másik regényem is, elvileg egy jó hónapon belül, a Dr. Farkas bárányai című.

Közben szerelmes történeteken is dolgozik a szombathelyi sikeríró – vagyis nem unatkozik, a rajongói örömére.

Címkék#Szombathely

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!