Sport

2016.07.12. 10:25

Éremátadót tartott a Várpalotai Bányász

Várpalota - Végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtva, megérdemelten szerzett ezüstérmet a Várpalotai Bányász SK U16-os labdarúgó alakulata a megyei bajnokságban.

B. Virág Rita

Éremátadót tartott a VBSK vezetése, ahol a fiatalok boldogan és mosolyogva vették át jól megérdemelt jutalmukat, az ezüstérmet.

A Várpalota a megyei U16-os bajnokság keleti csoportjában szerepelt, és a 22 forduló alatt 13 győzelmet, két döntetlent és mindössze három vereséget gyűjtött össze, amivel a dobogó második fokára állhatott fel. Mindössze a VFC USE tudta megelőzni Szabó László és Kaszinec József tanítványait, de azt is meg kell jegyeznünk, a megyeszékhely együttese makulátlan mutatókkal hódították el a bajnoki címet.

Lujber Péter, a VBSK szakosztály vezetője lapunknak elmondta, az U16-osok sikere azt mutatja, helyes úton halad a klub utánpótlás nevelése és jó stratégiát választottak. Ugyanis a pontvadászatban többnyire egy évvel fiatalabbakat versenyeztetnek, akik viszont tehetségüknél, szorgalmuknál fogva az idősebbek között is megállják a helyüket. Ezek után pedig legalább hasonló szereplésben bízhatnak majd a srácok és edzőik az előttük álló 2016/17-es idényben is.

Címkék#foci#sport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!