Sport

2016.07.12. 17:45

Remek veszprémi kerékpáros-győzelmek

Címkék#bmx

Veszprém - A Veszprémi Spartacus SE szervezésében a közelmúltban rendezték a BMX-esek soros Magyar Kupa-fordulóját és országos bajnokságát.

Heffler Péter

Az ötvenfős mezőny hat korcsoportban mérte össze tudását, és a veszprémiek, rossz házigazdák lévén, több osztályban is otthon tartották az első helyeket. A kétnapos versenyen a 8 évesek között Bokros Kincső és Naszádos Csaba még csak két-két negyedik, illetve ötödik hellyel zárt, de a 9-10 évesek között Borbély Ferenc Benedek már győzelemnek örülhetett (ugyanitt Csorba Panni negyedik, Csorba Mátyás ötödik, Kovács Botond hatodik lett), akárcsak Bokros Csenge a 11-12 éveseknél, aki a szintén veszprémi Kató Norbertet előzte meg. A 12- 13 évesek korcsoportjában László Milos második, Göndöcs Erik harmadik lett, míg a felnőtteknél Szoboszlai Patrik állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára.

Szoboszlai Patrik a verseny mindkét napján győzni tudott Fotó: bikemag.hu

A veszprémiek klasszisa másnap ismételt, akárcsak Bokros Csenge, míg Borbély Ferenc Benedek 2., Kató Norbert 3., Csorba Mátyás 4., Csorba Panni 5., Wolher Armando pedig egy-egy ötödik helyet tett még a közösbe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!