Így festett Mischa Barton az idegösszeomlás előtt

A sorozatsztár megdöbbentően néz ki a fotókon, amelyeket azelőtt készítettek róla, hogy zárt osztályra került volna.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, hogy Mischa Bartont múlt héten a Los Angeles-i Cedars-Sinai Medical Center pszichiátriai osztályára szállították, ahol korábban megfordult már többek között Britney Spears is az idegösszeomlása után. Bartont az orvosok akkor ön- és közveszélyesnek nyilvánították, ezért 72 órás állandó felügyelet alá helyezték.


A RadarOnline.com a közelmúltban tette közzé ezeket az ijesztő fotókat, amelyek mindössze egy nappal összeroppanása előtt, múlt hét kedden készültek a 23 éves amerikai színésznőről.

A fényképeken egyértelműen látszik, hogy Barton szörnyű állapotban van, üres és fásult tekintete pedig komoly lelki problémákról árulkodik.

Meggyűlt a baja a droggal és az alkohollal

Ezen persze nincs mit csodálkozni, hiszen a Narancsvidék egykori sztárjának az elmúlt években alaposan meggyűlt a baja a kábítószerekkel és az alkohollal.

Először 2007. december 27-én Nyugat-Hollywoodban tartóztatták le, mert annyira részeg volt, hogy egyszerre két sávban vezette gépkocsiját.

Arról nem is beszélve, hogy a rendőrök marihuánát találtak nála, érvényes jogosítványt viszont nem tudott felmutatni.

Akkor megúszta egy 10 ezer dolláros bírsággal, és be is jelentkezett egy elvonóra, habár azt mindvégig tagadta, hogy problémái lennének az itallal és a drogokkal. Ennek ellenére a paparazzók rendszeresen lefotózták kábítószerezés közben, hol valami felkapott szórakozóhelyen, hol pedig saját gépkocsijában.

Sztárok, akiket mintha kicseréltek volna

Nézegess képeket!

Elolvasom
A magánéleti problémák pedig csak tovább súlyosbították helyzetét, miközben a féktelen bulizást nem fejezte be. Szemtanúk beszámolói szerint heti több alkalommal is szétcsapta magát a közkedvelt klubokban, mindenki szeme láttára.

Az egyik legkínosabb ilyen eset tavaly februárban történt, amikor a Cold War Kids nevű együttes tagjait próbálta becserkészni, kisebb-nagyobb sikerrel.

Ezt is szeretjük