Friss! Rákot találtak Adam Yauch szervezetében

A népszerű Beastie Boys alapító tagja maga jelentette be a megdöbbentő hírt, miszerint műtét és kemoterápia vár rá.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szomorú hírt tett közzé július 20-án hivatalos honlapján a Beastie Boys. A népszerű együttes alapító tagja, Adam Yauch egy stúdióban készült videofelvételen jelentette be, hogy a közelmúltban rákot diagnosztizáltak nála az orvosok.

A 44 éves amerikai zenész elmondása szerint két hónappal ezelőtt kezdte rosszul érezni magát, de akkor még nem gyanakodott.

Mivel a kellemetlen tünetek európai turnéjuk során sem múltak el, a biztonság kedvéért orvoshoz fordult. Két héttel ezelőtt egy specialista közölte vele, hogy rákot talált a bal fültőmirigyében.

Nincsenek áttétek

Aggodalomra azonban semmi ok, ugyanis teste más pontjain nem bukkantak daganatos áttétekre. Az orvosok szerint pedig a betegség, tekintve, hogy időben fedezték fel, sikerrel kezelhető.

Arról nem is beszélve, hogy a kemoterápia a rapper hangját sem veszélyezteti. A váratlan betegség miatt a Beastie Boys törölni kényszerül

t nyári fellépéseit, és soron következő albumuk megjelenését is elhalasztották. Adam MCA Yauch pedig példaértékű szerénységről és optimizmusról tett tanúbizonyságot.

Humoros kiszólások közepette elnézést kért rajongóitól, akiket minden bizonnyal aggodalommal és csalódottsággal töltött el bejelentése.

Sztárok, akik legyőzték a rákot

Nézegess képeket!

Elolvasom
Az 1979-ben alapított Beastie Boys fellépett volna többek között a montreali Osheaga Festival nevezetű zenei rendezvényen, ám erre már nem kerül sor.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Legújabb, szám szerint nyolcadik stúdiólemezük, a Hot Sauce Committee - a korábbi tervekkel ellentétben - szintén nem jelenik meg idén szeptemberben.

Ezt is szeretjük