Britney-t meg akarja ölni elmebeteg rajongója

A világhírű énekesnő e-mailben több brutális fenyegetést is kapott, ennek ellenére nem mondta le soron következő koncertjét.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Britney Spears-t halálosan megfenyegetette egy elmebeteg orosz rajongója, adta hírül a The Sun. A 27 éves amerikai énekesnő több e-mailt is kapott a mániákustól, akinek személyazonosságára egyelőre nem derült fény.


Spears idén március elején nagyszabású világkörüli turnéra indult, amelynek mostani állomása éppen Oroszország.

Ám rajongóinak nincs oka aggodalomra. Július 19-én a szőke díva már adott egy fergeteges koncertet Szentpéterváron, a mai napon pedig Moszkvában is színpadra lép − a félelmetes e-mailek ellenére.

A gyerekeit félti igazán

Britney-t a jelek szerint tehát nem igazán ijesztették meg a halálát akaró elmebeteg fenyegetései. Ám úgy döntött, hogy gyermekeit − biztos, ami biztos − egyetlen pillanatra sem teszi ki veszélynek. Ezért a hároméves Sean Preston és öccse, a kétéves Jayden James Londonban várják édesanyjukat, aki a ma esti fellépés után magánrepülőjével indul is vissza hozzájuk.

− Az eredeti tervek szerint mindkét kisfiú elkísérte volna anyjukat Oroszországba, ám a fenyegetések miatt Britney nem engedte, hogy vele utazzanak − közölte a turné szóvivője a magazinnal.

Pedig ha csak lehet, Britney magával viszi fiait, legutóbb Párizsban még egy kis városnézésre is jutott idő. Mellesleg az énekesnőnek ez a hetedik turnéja. Az amerikai, európai és ausztráliai állomásokon hatodik stúdiólemezét, a Circust népszerűsíti.

Sztárok, akik megjárták az elvonót

Nézegess képeket!

Elolvasom
Britney legutóbb öt évvel ezelőtt indult világkörüli koncertsorozatra The Onyx Hotel Tour címmel, mostani turnéja pedig máris mindenféle rekordot megdöntött.

Az Egyesült Államokban 2009 legjobban jövedelmező turnéjának számít, világkörüli szinten pedig a harmadik helyezést vívta ki eddigi 74 millió dolláros bevételével.

Ezt is szeretjük