Életmód

2016.07.24. 12:55

A grafológus válaszol - Közvetlen jellem

Az Érthetetlen jeligét választó újságolvasó egészséges önértékeléssel alakítja vágyait a valósághoz.

Kitartóan, megbízhatóan és egyenletesen tevékenykedik, kihívások nem csalogatják, nincsenek merész álmai, túlzott ambíciói, nem rivalizál senkivel. A versengés, a zűrzavar, a bonyolult kapcsolatrendszerek távol állnak tőle. Nem szeret kalandozni a felfedezések vágyától hajtva, jobban kedveli az ismerős helyzeteket, embereket, a kiszámíthatóságot. Az önérvényesítés képessége nem erős benne, igazi csapatjátékosként alkalmazkodik azokhoz, akiket szeret vagy tisztel. Vezető szerepet nem vállal, a háttérben maradva az esetek többségében őrzi névtelenségét. Nagy gondot fordít a dolgok részleteire, mindenre elegendő időt és energiát szán, minőségi munkák kísérik.

Beosztó, gazdaságos, túlkapásai semmilyen életterületen nincsenek. Meggondolatlan cselekvések nem jellemzik, minden mozdulatán látszik, hogy tetteinek pontos célja van. Szeret dolgozni, és jól érzi magát, ha értelmét és eredményét látja tevékenységeinek. Egyszerre egy feladatra koncentrál nagy odaadással. Megadja a lépések méltóságát, miközben önmagát kiegyensúlyozottan, környezetét pedig rendben tartja. Az emberekkel barátságos, kedves, könnyedén és közvetlenül teremt kapcsolatokat, mások érdekeit, nézeteit sosem sérti. Gazdag lelkivilággal, érzékenyen reagál az őt érő hatásokra, belső hangokra figyel, intuíciókra hagyatkozik, de személyiségében jelen van az a képesség, hogy úrrá tud lenni hangulatain, indulatain, érzésein. Jelenléte biztonsággal tölti el a körülötte élőket, hiszen stabil értékrendszerrel és sokrétű tapasztalattal bírva erős támaszt jelent, pedig tudja hogy Az ember fejlődése olyan, mint a hőre keményedő műanyag. Kezdetben még puha, lágy, formálható, később aztán már minden hatásra törik.

Rövid grafológiai jellemrajz készítéséhez várjuk jeligés leveleiket a szerkesztőség címén.

Utassy Zsuzsa

grafológus-írásszakértő

Címkék#grafológia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!