Hírek

2016.07.28. 13:14

Anyakönyvi hírek

Születések, halálozások és házasságkötések Szombathelyen.

Vas Népe

Születés. Francsics Csaba és Szij Kornélia leánya: Júlia, dr. Horváth Attila és Hollós Csilla Éva fia: Vilmos, Márián Sever Róbert és Kálmán Veronika fia: Csongor, Németh Péter és Závodi Vivien Anna leánya: Léna Anna, Horváth László és Czene Dóra fia: Milán, Klement Tamás és Gécsek Katalin leánya: Anna, Laczkó Antal és Seper Ágnes leánya: Lola, Kovács Erik András és Horváth Valentina fia: Benett, Horváth Gábor és Zubrits Éva fia: Krisztián Mózes, Jancsó Gábor és Simon Adél leánya: Norina, Mészáros Krisztián Ferenc és Lőrincz Viktória fia: Milán Márk, Leyrer Gergő és Virág Adrienn leánya: Lili Nóra, Varga Kornél István és Széll Krisztina fia: Vince, Homor Erik Barnabás és Horváth Ildikó Csilla fia: Nimród, Major Márkus és Vass Erika leánya: Luca, Erőss Ádám és Márk Henriett leánya: Bíborka, Németh Balázs és Lettner Noémi leánya: Viola, Horváth Zsolt és Papp Dóra fia: Zénó, Markó Róbert József és Abért Mónika Szonja fia: Maxim Levente, Németh Csaba és Márfi Tímea Katalin leánya: Fanni, Kondor László és Szombath Barbara fia: László Bendegúz, Török Patrik és Hauer Alexandra leánya: Zoé Bella, Csonka Zoltán József és Karvalics Henrietta leánya: Léna, Németh András és Szelenczei Zsuzsanna fia: András, Szalay Dávid és Suhajda Klaudia leánya: Hanna, Tar András és Gagyi Viktória fia: Márton.

Házasság. Herczeg András és Nagy Evelin, Varga Gábor és Nyirvári Adrienn, Takács Ádám és Reményi Enikő, Hérincs Tamás Csaba és dr. Bödör Judit, Kiss Ádám és Németh Gyöngyi, Beke Szabolcs és Schreiner Zsófia, Králler Róbert és Horváth Szonja, Járai Norbert István és Hoffmann Éva, Szucsányi Norbert és Bata Adrienn, Auer Gábor és dr. Sövegjártó Orsolya, Szabó Péter és Bilics Nikoletta, Horváth Tamás és Horváth Andrea, Ulinecz Albert és Gáspár Adrienn.

Halálozás. Böde Istvánné sz. Kákonyi Mária, Németh Sándor Miklós, Katafai Lászlóné sz. Németh Margit, dr. Németh Szilveszterné sz. Pogácsás Klára Erzsébet, Szabó Lajosné sz. Csorba Ágnes, Varga Józsefné sz. Horváth Terézia Margit, Láng István, Bátai Kornél János, Herczeg József László, Osskó Péterné sz. Horváth Klára Mária, Pungor János, Szele Jánosné sz. Szár Margit, Herczeg László, Németh Lajos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!