Sport

2016.07.29. 17:13

Új elnök Venyimen

A 2015/2016. évi Fejér megyei harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Horfer Serleg csoportjában második helyen végzett Nagyvenyim SC együttesét az következő bajnoki szezonban már új elnök irányítja.

Az eddigi elnök, Major Gábor családi okok miatt lemondott. Az új elnök, Furják László bejegyzése folyamatban van, aki röviden vázolta a terveit.

-- A megyei harmadosztályban induló labdarúgócsapatot újjászervezzük. Fő hangsúly a községi, és környéki fiatalok szerepeltetésén van, illetve az utánpótlás, és a gyerekfoci fejlesztésén. Kérjük, hogy azok a fiatalok jelentkezzenek, akik szívesen játszanának a csapatban, illetve vállalják az ezzel járó munkát. Az együttes működtetéséhez az önkormányzat támogatással járul hozzá, de a költségek fedezéséhez szponzori bevételek is kellenek. Az egyesület rendelkezik két darab kitűnő füves pályával, valamint a napokban átadásra kerülő új öltözőépülettel. A pályát bérbe is kívánjuk adni, hogy ezzel is növelni tudjuk a bevételeiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!