Hírek

2016.07.30. 08:49

Nehéz ellenállni a kísértésnek (frissítve)

Az elmúlt időszakban két szakaszon is megújultak az utak, a 82-es főút Zirc és Veszprém között összesen körülbelül 20 km-en, valamint a 8-as főút Tüskevártól a megyehatárig terjedő szakasza.

Piltman-Horváth Barbara

10:48 Sebességkorlátozó táblák azonban még mindig szerepelnek az út szélén, a hivatalos átadás ugyanis nem történt még meg, hiába járható teljesen jól az út, a padkák sok helyen még hiányoznak, vagy az útburkolatfestés nem megfelelő még. Tudjuk, hogy nehéz kibírni egy frissen aszfaltozott úton, amin semmilyen akadály vagy kátyú nem lassítja a forgalmat, azonban balesetveszélyes módon előzgetni, a sebességet nem betartva közlekedni nem biztonságos. Nem sokára befejezik a munkálatokat, onnantól pedig szabályosan használhatják az utat nagyobb sebességgel.

12:07 A 81-es főúton Kisbérnél felújítási munkálatok váltakozó irányú a forgalom, mindkét irányban lassú az előrejutás. A 84-es főúton Simaságnál (84-85 km) munkavégzés miatt csak egy sávon, váltakozva haladhat a forgalom. Mindkét irányban rendkívül lassú a haladás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!