Ercsi

2016.08.01. 17:55

Márkatalálkozó a Duna-parton

Ercsi - A hatodik Suzuki márka találkozó már a városban került sor. A rendezők és a résztvevők szerint sikeres volt.

Tribolt Lajos

A közelmúltban rendezték meg az I. Ercsi márkafüggetlen autós.motoros és 6. Suzuki márka találkozót. A rendező Suzuki Lover Club Egyesület vezetője, Molnár Sándor elmondta nekünk, hogy négy rendezvényük Budaőrsön, egy pedig a Balatonnál volt. Most a polgármester kérésére hozták Ercsibe a rendezvényt. Egyébként az egyesületet létrehozó baráti társaság is Ercsiben él, úgy, hogy nem kellett őket sokat bíztatni.

A mostani találkozóra mintegy 110-120 autós jött el, s persze jónéhány városi érdeklődő is. Folyamatosan jelen volt 400-500 ember a Duna-parti helyszínen. Volt autós szépségverseny, ügyességi verseny akadály pályán, autós limbo, felni kitartó verseny. Felléptek többek között a Ráckeresztúri Darázsderék Táncegyüttes és az ercsi Zumba Fitness tánc csoport, valamint a programokat záró két akusztikus koncert előadói, Piszkos Fred illetve a Romantikus Erőszak zenekarok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!