Kínai horoszkóp

Bíborcsillag horoszkóp - Rólad szól!

Fogantatási Naptár

Fogantatási horoszkóp

Rendezvényekre

Különleges jósdák, egyedi programok

Ajándékutalvány

Adj ajándékba segítséget!

Két Ösvény Tarot

Napi Tarot üzenetek - Kövesd itt!

Csúcs volt – hol nem volt… - a kielégülés 12 biztos jele!

Közzétéve: 2008. 07. 02. Írta: Erdei Ella Forrás: Ezoterikus.hu
Értékelés
A nők 5-10 %-a sohasem jut el az orgazmusig… 70 %-uk legalább egyszer már hazudta azt partnerének, hogy sikerült. Puszta számadat, vagy mélyen érint a téma Téged is?
Mit jelent az, hogy soha? Szeretkezéseikről kérdezték az asszonyokat. Amennyiben együttlét alatt nem jutottál el a csúcsra, de önkielégítés közben igen, úgy semmi okod a búslakodásra. Ha úgy sem, nem véletlenül találtál ránk. Itt az ideje, hogy kicsit mélyebben beleássunk a problémába.

A lélektani okokat nézve a megoldás egyszerű: tudod, hogy párodnak most szüksége volt a szeretkezésre, a kedvére akartál tenni, de nem akartál ügyet csinálni a dologból. Vagy nem igazán érezted jól magadat és csak gyorsan túl akartál rajta lenni.

Párod szemfülességén múlik, hogy észre veszi-e a nyilvánvaló jeleket, vagy ezek hiányát – melyet nem tudsz leleplezni. Ha ki akar elégíteni Téged, az őszinteséggel többre mész…

Vagy fogalmad sincs: ez az volt-e? Most megtudhatod ebből a humorral fűszerezett leírásból:

Klitoriszod bőre visszahúzódik

Közvetlenül kielégülés előtt teljesen visszahúzódhat a bőr, s ha szirtként kiemelkedik, a legjobb úton vagy, hogy eljuss a csúcsra. Egy pillantással el tudja dönteni gyakorlott szemmel, hol jársz az úton. Világosban könnyen lebukhatsz, mindenesetre, ha épp a kísérletező fázisban vagytok, akkor se használjatok a helyzet eldöntésére vallatólámpa-beállítást. Kivéve, ha ettől mindketten valódi izgalomba jöttök.

Felgyorsult légzés és ugráló szív

Partnered szorosan tapasztja fülét az arcodhoz, gyanakodhatsz, hogy a lélegzetedet figyeli. Lihegni lehet gyorsabban, de a szíved ritmusát annyira felgyorsítani magadtól, hacsak nem vagy keleti guru, nemigen fogod tudni.

Tágult pupillák

Szeretkezés előtt kedvesed mélyen belenézett a szemedbe? Lehet, csak a méretét állapította meg. Sötétben nem látszik ugyan, de letesztelték ezt is, ha kielégültél, a világ eltűnik, a pupillád pedig kitágul.

Vérvörös ajkak

Szád, akárcsak a vaginád, az orgazmus közeledtével megduzzad és vérrel telik. Egy csók magasabbra is röpíthet, de el is árulhatja, hogy a kilövés pillanatában még nem voltál az űrhajón.

Ritmikus gimnasztika

Hüvelyed az orgazmus elérésekor ritmikus táncba kezd, legerősebb összehúzódást a tetőponton produkálja, ezzel is serkentve a hímtagot az elmélyedésre. Gésák tudományát ma már könyvekből és az internetről is elsajátíthatod. Valódi gyöngyszemek is születtek a témában, bátran kísérletezz. Mire elsajátítod, legfeljebb hagyod magad, majd belelendülök alapon – többé nem akarsz majd színlelni.

Szauna az ágyban – ágy a szaunában?

Forró, izzadt szex? Igen, kérem. Minden porcikád megremeg, sajog a fáradtságtól, elönt a víz, ezt nemigen tudod utángyártani, hacsak nem vonultok be még idejekorán a szaunába. Összerogyni izzadtan, összegabalyodott végtagokkal, nincs is annál kellemesebb fogyókúra – kivéve, ha éppen aludni szerettél volna. Legkésőbbi pontja a szenvedélynek ez, amikor kiderülhet a turpisság, feltételezve, hogy nem kezd jóízűen horpasztani lovagod melléd hemperedve…

További fontos jelei a kielégülésnek:

• Szeretkezés végén boltívet formál a tested, lábfejed megfeszül, arcod megváltozik a gyönyörtől.
• Arcod és nyakad izzadhat.
• Nem elégültél ki, ha szex után kipattansz az ágyból és elvonulsz a fürdőszobába, a távirányító után nyúlsz és bekapcsolod a televíziót.
• Mellbimbód orgazmus után lágy és puha lesz, ha mégsem, ez áruló jel lehet.
• Csiklód kétféleképpen reagálhat a kielégülésre – még vágysz lassú, kéjes mozdulatokra, esetleg néhányszor erőteljesen összerándul. Ezt sem tudod utánozni semmivel.
• Pornó filmeket utánzó hangokat hiába adsz ki magadból, az nem igazi szex – ezt leszögezhetjük.

Ne felejtsd el, bárhogyan is állnak a dolgok, a legjobb mindig az egyenes út lesz. Akkor is, ha kívánod a szerelmét, akkor is, ha nem. Sokévi házasság után sem késő rájönni, nem ez volt az igazi élmény, mert változtatni sohasem késő.

Ne tipord sárba férjed önbecsülését, tartozol neki az igazsággal – a szerelem át fog segíteni a nehézségeken és előbb, vagy utóbb, de rátalálsz majd a magad gyönyörére Te is. Vannak asszonyok, akik csak szülés után tapasztalják meg a felhőtlen szeretkezést, – a családtervezésbe azért ezt ne építsd be, mindenesetre számolhatsz vele, hogy a szülés során felszabaduló energiák és a kényszerűen levetkőzött gátlások akár jobb irányba is fordíthatják nemi életedet.
Forrás: Ezoterikus.hu