Előfizetői tartalom

Csalódás az első vidéki outlet center

Portfolio
Magyarország első vidéki outlet centere az M3 autópálya mentén, Polgár mellett nyitotta meg kapuit. A közel tizenháromezer négyzetméteres bevásárlóközpont Kelet-Magyarország és a szomszédos országok vásárlóerejére építene. A outlet center azonban a jelek szerint nem nagyon váltja be a hozzá fűzött reményeket, a bérlők a szokásos outlet árak mellett jelentős nyári kedvezményekre kényszerülnek - írja a Napi gazdaság.

Mint korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, az M3 autópálya mellett nyílt meg az ország első outlet centere. A nyitást még kirobbanó optimizmus övezte, mára azonban a bérlők némi csalódással kénytelenek tudomásul venni, hogy a szokásos outlet árak mellett további árleszállításra lesz szükség. A nyári akciókat szervező bérlők elmondták, hogy lényegesen nagyobb forgalomra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés