Kőszárhegy

2016.08.04. 18:43

Bogárháton habos szivacs Kőszárhegyen

Kőszárhegy – Merőkanál-fesztivál és Volkswagen-találkozó – így párosították a szervezők a szombati falunapon. Mindig akadt látnivaló. Bogárháton csillant a napfény, mélyre merült a habos szivacs.

V. Varga József

David Hasselhoff lassított futásban érkezett, és még egy, és még egy Összesen öten, színészálarcban, magyar „bévacs” módra, kezükben narancssárga, üres motorolajos műanyag flakonból fabrikált mentőkészséggel. A szőke parókás hölgyeményben legnagyobb megdöbbenésünkre a szpíker Takács Krisztiánt ismertük föl. Jöttek autót mosni.

Hát ez igazán szexi – dörmögte a bajsza alatt az egyik atyafi. Persze kisvártatva megérkezett – sok-sok kíváncsi tekintet biztatása közepette – a merész fürdőruhás, igazi szépség. Samponos szivaccsal és bőséges vízzel szolgált, a habból és a hűsítő folyadékból azért az autóra is jutott

Autómosás mókázva és szexisen

A székesfehérvári Weissenburg VW Gruppe kiváló Volkswagen és konszern találkozót alkotott, nagyszerű járgányokkal, lányhúzó próbával, célbadobós limbó vetélkedővel, szexi autó-leápoló show-val, éjjeli rock és retró bulival.

A klub ötlete négy éve Kis László fejéből pattant ki, azóta is a „fészbukon”, baráti társaságként működnek, tagjaik között fiatalok és idősebbek is megtalálhatók. Tavaszi találkozójukat már hagyományosan a dégi medvehagyma-fesztiválon tartják, a nyárit most Kőszárhegyre hozták el, de amint megtudtuk, állandó fehérvári helyszínt keresnének.

Vízen, földön, levegőben – tódítottuk Rimóczi Róbert csodajárgánya láttán. Az albertirsai szent megszállott autós 1974-es évjáratú bogár alvázra építette fel a szintúgy bogár karosszériát. Golf 1-es pickup, ezerhatszáz köbcenti, légrugó, turbó, keskeny és szélesített felni, abszolút süllyesztett padlózat – sorolta egyre a paramétereket. Közúton nem közlekedhet vele, de itt a füvön, szabadon szárnyalhatott.

 

Amott a bázissátor előtt vagy kéttucatnyi legény meghúzta a lányokat. Mármint autóstól. Kitti, Klaudia, Szandra és Kata a VW Golf kabrióban domborított, a srácduók vagy húsz méteren át húzták őket.

Laciék több kategóriában osztottak érmeket és okleveleket, egyebek közt az ügyességi viadalok győzteseinek, de díjazták a legöregebb járgányt, a legszebb típust, elismerték a rat-stílust, a felni formát, a léghűtést, megválasztották a legpompásabb csajverdát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!