Bulvár

2016.08.08. 21:01

Simon Marcsi fürdőruhában pózolt

Facebook-figyelő

Vadas Krisztina

Partra vetett sellőlány

 

FOTÓZÁS A szombathelyi modellt, Simon Marcsit nemrég egy fürdőruhákat gyártó cég is felkérte reklámarcnak. Ebben a kék, egyrészes fürdőruhában sziluettje szinte teljesen egybeolvad a tengerrel.

 

Színházi támadás

 

 

JÁTÉK A celldömölki Soltis Lajos Színház színészeit sem kíméli az új őrület, a PokémonGo. Éppen a Vaknyugat című előadásukat próbálták, amikor felfedezték, hogy egy Zubat trollkodik a teremben.

 

Aladdin és a csodalabda

 

VARÁZSLAT Nagy Jonathan szombathelyi bűvész-illuzionista sohasem titkolta, hogy szívesen bűvöli el a gyermekeket is. A nekik adott műsorban a legjobb, hogy ők valóban elhiszik, hogy ez varázslat.

 

Fesztiválra hangolt az énekes

 

BULI A Szombathelyről indult Zaporozsec zenekar énekese, Varga Bence teljesen átérzi a fesztivál-fílinget. Legutóbbi, vasvári koncertjükre egy szalmakalapot is húzott a nagyobb hatás kedvéért.

 

Benne van az erő

HARC Kollégánk, Turbók Attila nem csak a szavakkal viaskodik. Tagja a Nádasdy Ferenc Bandériumnak, így valódi harcokban is részt vesz. Láthatták a Kőszegi Ostromnapokon is.

 

Boldogság az unokák körében

ÜNNEP Dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere imádja az unokáit. Ezt misem bizonyítja jobban, mint hogy közösségi oldalára is gyakran tölt fel róluk képeket. Legutóbb egyik unokája, Dóri születésnapját ünnepelték, ezért gyűlt össze a nagycsalád.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!