Olimpia

2016.08.09. 15:11

Rédli kiesett!

Rio de Janeiro - Rédli búcsúzott a párbajtőrözők egyéni küzdelmeitől.

B. Virág Rita

Az egyéniben és csapatban is Európa-bajnok  Yannick Borel nem ígérkezett könnyű ellenfélnek a legjobb 16 közé jutásért. A francia kezdte a pontgyártást, a világranglista 5. helyezettje 4:0-ra ellépett a tapolcai bajnoktól. András kisebb szerelés igazítást követően végre megszerezte az első tust. A felzárkózást azonban nem tudta megkezdeni, a francia okosan, taktikusan vívott, kihasználva Rédli figyelmetlenségeit (6:1).

MTI Fotó: Kovács Tamás

Rédli összekapta magát és szép megoldásokkal visszahozta a reményeket (6:4). Az utolsó harmadra 9:6-os állásról fordultak a küzdő felek.

András parádés találattal kezdte a záró etapot, sajnos azonban Borel gyorsan visszaállította a különbséget. A francia szabálytalankodott, sárga lappal büntette a zsűri, ám Borelt ez sem hatotta meg (12:8).

Rédli a lábán próbálta meg eltalálni ellenfelét, aki ezt kihasználva 13:8-ra elhúzott. András mindent megpróbált,  ment előre rendületlenül, de 15:9-re kikapott, így nem jutott be a legjobb tizenhat közé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!