Sport

2016.08.13. 18:45

Strandröplabda - Kezdik "felfedezni " ezt a nyári tornát is

Az időjárás kicsit megijesztette az Aquacity és a ZTE RK által közösen szervezett strandröplabda-bajnokságra nevezett csapatokat, mivel a szombati torna kezdetén felhős idő fogadta a résztvevőket.

Jóna István

Mire viszont a mérkőzések elkezdődtek, a nap is kisütött és megtarthatták a harmadik, egyben záró fordulót.

(Fotók: Pezzetta Umberto)

A szombati viadalra 20 páros nevezett férfi, női és vegyes kategóriában. A játékosok a helyieken kívül Szombathelyről, Dabroncról, Komlóról, Káptalanfáról, Lentiből, Ajkáról és Jákról érkeztek.

- Sikerült a tavalyi színvonalat tovább emelni, hiszen egyre több új arc jelentkezik a bajnokságra. Jó látni, hogy a megyén kívüli csapatok is megtalálják a rendezvényünket - összegezte a strandröplabda-bajnokságot Horváth Richárd szervező.

A torna szervezője kiemelte, hogy a mérkőzések sokkal kiélezettebbek lettek az elmúlt évhez képest, ami a játékosok felkészültségét is minősíti. Elmondásuk szerint a cél továbbra is a játéklehetőség biztosítása a nyári hónapokban és a sportág népszerűsítése. A nyári három torna összesített bajnokait is díjazták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!