Sport

2016.08.16. 07:57

Fogathajtás: Semjén Attila növelte előnyét Kálozon

Káloz – Három forduló van még hátra a megyei kettesfogathajtó-bajnokságból, a mezőszilasi Semjén Attila tovább növelte előnyét a nagylóki Kiss Olgával és a szintén szilasi id. Semjén Attilával szemben.

V. Varga József

A megyei kettesfogathajtó-bajnokság vasárnapi, kálozi fordulóját a lovas egyesület és az önkormányzat jegyezte, a versenyigazgató tisztét Csernyánszki László töltötte be. A pontszerző akadályhajtást és a gyors, látványos vadászhajtást egyaránt Semjén Attila nyerte, mindkét alkalommal a sárbogárdi Tóth Roxánát megelőzve.

Eredmények, akadályhajtás (14 induló, két forduló, összevetéssel): 1. Semjén Attila (Mezőszilasi LSE), 2. Tóth Roxána (Sárbogárdi LE), 3. Csontos Gyula (Mezőszilas), 4. Kiss Olga (Nagylóki LE), 5. Pesuth Pál (Tököli LK, Pest megye), 6. Völgyesi Balázs ((Vörösberényi LE, Balatonalmádi, Veszprém megye).

Semjén Attila az akadályhajtást és a vadászhajtást is megnyerte Kálozon Fotó: V. Varga József

Vadászhajtás (11 induló): 1. Semjén Attila, 2. Tóth Roxána, 3. Pesuth Pál, 4. id. Semjén Attila (Mezőszilas), 5. Völgyesi Balázs, 6. Csontos Gyula.

A megyei bajnokság állása a 9. fordulót követően: 1. Semjén Attila (142 pont), 2. Kiss Olga (131), 3. id. Semjén Attila (122), 4. Tóth Roxána (105), 5. Ihász Béla (Seregélyesi LC, 83) és Csontos Gyula (83 pont).

A kettes fogatok 10. fordulóját augusztus 27-én rendezik meg Csőszön, s kihirdetik az országos egyesfogat döntő Fejér megyei résztvevőit is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!