Sport

2016.08.24. 19:35

Berg is a válogatottnál

Budapest - Henning Berg, a Videoton FC vezetőedzője is megnézte a válogatott szerdai edzését. A fizikai felmérésen a tréner Bernd Storckkal is váltott néhány szót.

Ferencz Balázs

Szerdán a Feröer ellen készülő felnőtt- és a liechtensteiniekre hangoló U21-es válogatott néhány tagja fizikai felmérésen vett részt a Testnevelési Egyetem Csörsz utcai pályáján. A tréninget a Vidi norvég vezetőedzője, Henning Berg is megtekintette Budapesten, ahol a szövetségi kapitánnyal, Bernd Storckkal is beszélgetett egy rövid ideig.

Berg és Storck diskurzusa Fotó: vidi.hu

- Vasárnap a bajnokink előtt is tudtunk néhány szót váltani. Nagyon fontosnak tartom, hogy jó kommunikáció legyen a klubok és a szövetség között. Most négy játékosunk készül az A , illetve az U21-es kerettel (Kovácsik, Lang, Kovács I., Géresi - a szerk.), ennek nagyon örülök. Megnéztem a teszteket, majd váltottunk is pár mondatot a labdarúgásról. Hasznosnak tartom az ilyen találkozásokat, ha van egy kis időnk, akkor érdemes ilyenkor beszélgetni egy kicsit, hiszen akár még tanulni is tudunk egymástól pár dolgot - mondta a találkozásról Henning Berg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!