Civil

2016.08.26. 19:11

Játszótér készül a felsőcsatári iskola udvarán

Felsőcsatár - Készül az új játszótér a felsőcsatári általános iskola főépületének udvarán, közben szülők és tanárok szépítették, parkosították az udvart. A játszótér ünnepélyes avatása a tanévnyitón lesz augusztus 31-én, szerdán délután negyed 6-kor.

Civil Tudósítónktól

Társadalmi munkát szervezett a diákok szüleinek részvételével csütörtökre a Felsőcsatári Nyelvoktató Általános Iskola tantestülete és szülői munkaközössége.

Fotó: Csatári László

Pedagógusok és szülők együtt építették-szépítették az iskola udvarát, ahol már csaknem teljesen elkészült az új játszótér. A társadalmi munkában résztvevők a játszótérre vezető út kialakításában, a teret két oldalról határoló tuják elültetésében, a terep rendezésében, az udvar csinosításában segédkeztek.

Az új játszótér ünnepélyes avatása a tanévnyitón lesz augusztus 31-én, szerdán délután. Az eseményre nem csak a diákok szüleit, hanem a falu minden lakóját szeretettel várják.

Csatári László

Címkék#civil

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!