Bulvár

2016.08.27. 19:25

Királynő lett az udvarhölgyünkből

Harkányi Cintia, a 2015-ös Fehérvár Szépe- Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny udvarhölgye lett a Fásy Ádám nevével fémjelzett Magyarok Világszépe 2016 szépségverseny első helyezettje. A döntő helyszíne Debrecen volt, a virágkarneválon már királynőként, hintón vonult végig.

Buthy Lilla

Harkányi Cintiát, a Magyarok Világszépe győztesét hatalmas tömeg fogadta az államalapítás ünnepe előtt Debrecenben, a Kossuth téren. A 2016-os Magyarok Világszépe második udvarhölgye Danó Renáta lett Kárpátaljáról, az első udvarhölgy címét pedig Cvijin Blanka nyerte el a Vajdaságból. Cintián érződik, még most is az ováció, a tömeg és a győzelem hatása alatt áll: - Egy ismerősöm kérdezte, hogy miért nem indulok el a versenyen. Az ő biztatására jelentkeztem. Részt vettem egy elődöntőn Budapesten, ahol beválogattak a tizennyolc legszebb lány közé, aki részt vehetett az egyhetes felkészítő táborban - kezdte Cintia.

Fotó: Fásy Ádámtól

Bár győzni ment Debrecenbe, meglepődött az eredményen, hiszen, mint mondta, gyönyörű lányok indultak a koronáért. A székesfehérvári szépség, bár még csak 17 éves, már rutinosnak és tapasztaltnak számít a szépségversenyek világában. Összesen ötször állt már színpadra és mérette meg magát a hőn áhított koronáért, amit most sikerült elnyernie. Egy évig őt illeti meg. A fiatal, barna hajú és szemű szépségkirálynő jelenleg a Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola növendéke, de álmaiban nem egy étteremben látja magát, inkább a kifutón és a kamerák előtt bontakozna ki szívesebben. Szülei, ahogy eddig is, teljes mértékben mellette állnak. Az egyébként rendőrnek készülő lány már nyolcévesen modellkedni akart: elvégezte Sütő Enikő modelliskoláját, két évvel később pedig már ő lett a Little Miss Hungary-döntő Little kategóriájának első helyezettje, majd a Dunántúli Plázák Szépe tini kategóriájában is őt találták a legszebbnek. Nem utolsósorban a lapunk által szervezett Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyen pedig harmadik, azaz második udvarhölgy lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!