Sport

2016.08.28. 12:09

Veszprém: nulla és nulla

Győr, Veszprém - Sem gólt, sem pontot nem szerzett vasárnap a veszprémi labdarúgócsapat, amely több mint fél órát játszott emberelőnyben.

Horváth Gábor

Továbbra is rúgott gól nélkül áll a VLS Veszprém a labdarúgó NB III-ban, Lantai Balázs csapata a bajnokság 4. fordulójában a Gyirmót II otthonában maradt alul. Az NB I-es Gyirmót FC Győr másodikszámú alakulata ezzel első győzelmét aratta, a bakonyiak két-két döntetlennel és vereséggel állnak.A VLS Veszprém már a 2. percben hátrányba került, az 57. percben, 2:0-s állásnál pedig kiállították a hazaiak kapusát. Ezzel együtt sem a pont-, sem a gólszerzés nem sikerült a vendégeknek.

A fehérmezes Veszprém ezúttal sem tudott a kapuba találni Fotó: Penovác Károly

A harmadik találat a 90. percben született.


Gyirmót FC-Veszprém 3:0 (1:0)Győr-Gyirmót. V.: Sipos T. Gyirmót FC: Hrabina - Kovács Zs. (Kovács M.), Papp R. (Horváth R.), Nagy B., Gyurján, Kőris, Veres, Borkai (Dávid), Szabó T., Szegi, Lázár. Edző: Nagy László.Veszprém: Hársfalvi - Krebsz, Domján, Bognár, Kókány, Ács, Gunther, Büki, Burcsik (Horváth V.), Szabó P., Molnár M. (Böröczky Bálint). Edző: Lantai Balázs.Gólszerzők: Dávid, Kovács Zsolt, Gyurján.

Kiállítva: Hrabina (57.).

 

A 2. percben büntetőből szerzett vezetést a hazai csapat, a jogosan befújt 11-est Gyurján helyezte a kapuba, 1:0.A gyorsan bekapott gól rányomta a bélyegét a veszprémiek játékára, a bakonyiak ugyan többet birtokolták a labdát, nem voltak veszélyesek.Szünet után, a 49. percben Kovács Zsolt volt eredményes, a játékos egy szöglet után közelről passzolt a hálóba, 2:0.Az 57. percben a játékvezető piros lappal büntette a kapujából rosszul kifutó és szabálytalankodó Hrabina Alexet.

A Veszprém azonban hiába került emberelőnybe, mezőnyfölénye továbbra is meddő volt. A vendégek nem jutottak el veszélyes helyzetig. A 90. percben Dávid adta meg a kegyelmdöfést, a gyirmóti Domján röviden hazafejelt labdáját emelte át a kapuson, 3:0.Az enerváltan játszó Veszprém negyedik mérkőzésén sem tudott a kapuba találni.


Lantai Balázs: - Helyzet nélkül nyert a Gyirmót, ami minket minősít. Az emberelőnyt sem tudtuk gólra váltani, három pontot ajándékoztunk a hazaiaknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!