Sport

2016.08.28. 14:59

Elmaradt a címvédés

Veszprém-Kádárta – A Veszprém Megyei Önkormányzat csapata nyerte meg az idei Napló-kupa meghívásos páros horgászversenyt.

Tremmer Tamás

A Napló szerkesztősége tavaly, a 70 éves jubileum kapcsán tartotta meg első ízben a Napló-kupa meghívásos páros horgászversenyét. A nagy sikerre tekintettel a versenyt idén is megtartották. A meghívást 20 csapat fogadta el.

A kádártai Bánya-tó ismét jó helyszínnek bizonyult, a horgászok ezúttal is jó hangulatban múlatták az időt a vízparton. A résztvevők több mint 70 kiló halat fogtak, úgy hogy három csapatnak is üres maradt a szákja. A rendező Napló csapata ugyancsak betlizett.

A harmadik helyezett dr. Fodor Dénes (balra) a Pannon Egyetemet képviselte a versenyen. A díjat Földesi Gábor digitális menedzser adta át. Fotó: Zwicker Tamás

A hagyományteremtő szándékkal életre hívott versenyt tavaly Pápa város csapata nyerte. A páros beleállt a küzdelembe, de elmaradt a címvédés. A győzelmet a Veszprém Megyei Önkormányzat csapata szerezte meg. A Dolfinger Mátyás, Bolla Gyula duó 12780 gramm halat fogott. Második helyezett lett a Continental Automotive Hungary Kft. csapata (Fehér Viktor, Palkovics István) 6200 grammal.

A képzeletbeli dobogó harmadik fokára a Pannon Egyetem párosa (Fodor Dénes, Fodor Botond) állhatott fel, ők 5990 gramm halat zsákmányoltak. A legnagyobb halat, egy 3100 grammos pontyot Bolla Gyula fogta, ő a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. különdíját vehette át.

Címkék#horgászat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!