Hírek

2016.08.29. 12:25

Segítség Dominak - Több mint 187 ezer forint gyűlt össze

Vép - Miközben karneváloztunk, Vépen nagyon nagy dolog történt. Az egyik kocsmában több mint 187 ezer forintot gyűjtöttek össze Orsós Dominiknak és minden focista aranyérmes lett.

Bakos Ágnes

- Mikor kimondtuk az összeget, megfagyott a levegő - idézte fel Horváth Tímea szervező a szombat éjfélt. Három héten át tartott a gyűjtés a séi kisfiúnak, Orsós Dominiknak a gyógyulására, kezelésének költségeire a vépi kocsmában. Domi most rehabilitációra jár, de nem hagyta ki a vépi bulit. - Végül 187 ezer 500 forint gyűlt össze. Minden vendég a könnyeivel küszködött.

Én nem is tudtam az átadásakor visszatartani - mesélte Timi. Félelmetes munkát végeztek: a KÓPÉ focikupához is szép számú támogatót gyűjtöttek, és minden kis focista aranyérmet kapott! Alig fért el a tombola-felajánlás, a szokottnál bőségesebb volt a borravaló, azt is Dominak gyűjtötték. - Nálunk általában családias a hangulat, és nagyon jó, hogy kevés ember ennyit össze tudott hozni - értékelt fáradtan, de elégedetten a szervező.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!