Bulvár

2016.08.29. 13:35

A grafológus válaszol: Otthonteremtő

A 'Sötét' jeligét kérő levélíró szépen formált betűi felelősség-, és kötelességtudó, szilárd értékrendszerrel bíró, megbízható jellemről árulkodnak.

Utassy Zsuzsa

Kitűnő szervező, lépésről lépésre tervez, gyakorlatias, óvatos és rendszerető. A hagyományokat, a szokásokat kedvelve nagyon jól teljesít rutinjellegű munkák végzésénél, de kicsit rugalmatlan a változásokkal szemben. A megszokott kerékvágásból nehéz kizökkenteni.

Munkahelyén és otthon is nagy figyelmet szentel a részleteknek. Áttekinthetőségre, pontosságra törekszik, stabilitást és biztonságot keres minden életterületen.

Türelmesen, kitartóan, módszeresen és keményen dolgozik. Nem fűtik különösebb ambíciók, a kockáztatást, a megmérettetéseket kerüli, de képes az önálló állásfoglalásra.

Fotó: Illusztráció

Véleménye mellett kiáll, elképzelésein nem módosít, segítséget nem vár el senkitől, pedig szívesebben tevékenykedik csapatban, mint egyedül. Akkor érzi jól magát, ha többször, többen ellenőriznek mindent, hogy a hibák lehetőségét teljesen kizárhassák. Bárhol megállja a helyét, a rábízott feladatokat igyekszik a lehető legjobban megoldani, miközben semmivel nem bánik pazarlóan.

Energiáit, idejét beosztóan használja, szerény jellemként nem szeret kitűnni a tömegből, dominanciaigénye nincs. Gondoskodó, békés, higgadt természettel remek otthonteremtő, hosszú távra szóló, minőségi kötődések jellemzik.

Fontos számára, hogy kapcsolatban éljen, ragaszkodó típus, de érzéseit ritkán mutatja ki nyilvánosan. Barátságos és lojális, ám kezdeményezni nem szokott.

Szereti a visszajelzéseket, a megerősítést, a bíztatást, és azt is, ha az emberek kölcsönösen tiszteletben tarják egymás intim szféráját.

Elgondolkodó, töprengő alkattal, zárkózott alaptermészettel szereti megfigyelni, szemlélni a történéseket, miközben féltve őriz minden emléket. Tudja, hogy Előbb lehet elfelejteni, mint megbocsátani valamit.

Rövid grafológiai jellemrajz készítéséhez várjuk jeligés, sima A/4- es lapra írt, 15- 20 soros, aláírással ellátott leveleiket a szerkesztőség címén. (8200 Veszprém Házgyári u. 12.)

Utassy Zsuzsa
grafológus-írásszakértő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!