Állatvilág

2016.08.31. 13:30

Hat kutyus keresi szerető gazdáját!

A szombathelyi Állategészségügyi és Ebrendészeti Szolgálat gazdikeresői.

AFRODITÉ „nyugdíjas", tízéves német juhászkutya keverék szuka. Nagyon nyugodt, barátságos, szeretne élete utolsó éveire egy szerető családot. Várja a gazdik az Ebrendészeti Szolgálat telephelyén Szombathelyen, a Hajnóczy utcában hétfőn, csütörtökön és pénteken.

BOBI akár családhoz, akár idős gazdihoz is szívesen kerülne, hiszen nagyon nyugodt, barátságos eb. Kistestű és már nem is nő nagyobbra, hiszen kifejlett felnőtt, már ötéves kan kutya. Nagyon hálás és kedves! Bobi és társai tényleg veszélyben vannak, az életük múlik azon, hogy gazdihoz kerüljenek. Nem állatvédőknél, nem ideiglenes befogadóknál, hanem az ebrendészet telephelyén várják jobb sorsukat. Bobiról és a többi gazdikeresőről a szombathelyi Állategészségügyi és Ebrendészeti Szolgálat telephelyén, a Hajnóczy utca 1. alatt lehet érdeklődni ügyfélfogadási időben. Hétfőnként és csütörtökönként 11 és 15 óra között, péntekenként pedig reggel nyolc és déli 12 óra között.

BORZAS egy puli jellegű keverék kan kutyus. Hároméves, figyelmes, jó jelzőkutya. Nagyon játékos, mozgékony gazdit vár az Ebrendészeti Szolgálat telephelyén, a Hajnóczy utcában hétfőn, csütörtökön és péntekenként.

LÉDI német juhász keverék szuka kutya. Kétéves és nagyon mozgékony, barátságos eb. Szeretne egy nagy kertben lakni és nagyon sokat sétálni! Persze ha bejárhat a lakásba, akkor sem hálátlan és nem is szemtelen! Tökéletes korban van ahhoz, hogy sok türelemmel és talán még annál is több szeretettel ideális társat nevelhessen belőle az álomgazdija. Szombathelyen, az Ebrendészeti Szolgálat telephelyén, a Hajnóczy utcában várja élete társát Lédi, minden hétfőn, csütörtökön és pénteken. Az a fontos, hogy mielőbb jelentkezzen érte, aki boldog otthont tud neki biztosítani!

TIGRIS másfél éves szuka, fajtáját nézve staffordshire terrier keverék. Mozgékony, eleven eb. Talpraesett, határozott gazdira vár a szombathelyi Ebrendészeti Szolgálat telephelyén, a Hajnóczy utcában.

MORGÓ szeretne rácáfolni a nevére: sok foglalkozást igénylő kan kutya. Már kétéves, de nem késő nevelni, szeretettel tanítani a staffordshire terrier keverék kutyust! Az biztos, hogy a gazdájának sok időbe és energiájába telik egy ilyen eb nevelése, de senkit ne tévesszenek meg az állítólagos fajtajellegek! Egy staffordshire terrier is lehet nagyon barátságos és kedves! Morgó a szombathelyi Ebrendészeti Szolgálat telephelyén várja leendő gazdáját - minél előbb, annál jobb!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!