f1

2016.08.31. 16:38

Dennis tagadja Button döntését

„Folyton azt mondta, hogy majd Monzában megbeszéljük”

Hegedűs Dávid

Fotó: McLaren

Ron Dennis tagadja azt az állítást, miszerint Jenson Button a szezon végén elhagyja a McLarent és lehet, hogy a Forma-1-et is.

A Sunday Times tapasztalt újságírója Mark Hughes szerint a Honda mondta Buttonnek, hogy Spa-ban Vandoorne versenyezne helyette.

Hughes hozzátette: „Magától értetődő az, hogy Button maradása ellen szól az a tény, hogy 16 évvel ezeleőtt pont a Williamsnél kezdte pályafutását.”

A McLaren csapatvezetője Dennis azt mondta a brit Sky F1-nek, hogy tárgyalnak a szerződésről, és nem egyezett meg semelyik csapattal sem.

„Folyton azt mondta, hogy majd Monzában megbeszéljük. Végleges döntést szeptember végéig hozunk, ez volt a terv eddig is és ezután is.”

Eközben a német Auto Motor und Sport azt állítja, hogy A Renault elsődleges kiszemeltje Sergio Perez marad jelenlegi csapatánál, így Button jöhet számításba.

Pérez: „Nincs olyan csapat amelynek nem kellenek a pénzek. Az utam az, hogy a Force Indiával érjek el sikereket, így a jövőben is itt versenyzek.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!