Gazdaság

2016.09.07. 15:20

Fejér megyei a legjobb vállalkozók között

Kőszárhegy, Szabadbattyán - Kitüntetésben, a Hónap Kis- és Közepes Vállalata elismerésben részesült Simon István egyéni vállalkozó.

V. Varga József

Kiegyensúlyozott gazdasági környezet segíti a magyar vállalkozásokat - jelentette ki Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Díj a Sikeres Vállalkozásokért elismerések átadásán. A 2013-as növekedési fordulat óta minden évben 3 százalék körüli értékkel emelkedett a bruttó hazai termék (GDP), és az idén is kedvező adatra számítanak - tette hozzá.

Simon Istvánnak Varga Mihály adta át tegnap az elismerést Fotó: NgM

A magyar gazdaság azon a pályán maradt, amin három éve halad - így értékelte a miniszter a napokban nyilvánosságra hozott második negyedéves GDP-adatokat. Az ünnepségen a Hónap Kis- és Közepes Vállalata elismerésben részesült a kőszárhegyi, szabadbattyáni Simon István egyéni vállalkozó. Simon István 31 év alatt elérte, hogy cégcsoportja ma már csaknem 400 főt foglalkoztat, és a magas színvonalú műszaki műanyag alkatrészeket gyártó középvállalkozás tulajdonosaként cége Németországba és az Amerikai Egyesült Államokba is szállítja autóipari termékeit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!