Sport

2016.09.10. 15:25

Két perc alatt elment a meccs

Veszprém - Saját rutintalanságának áldozata lett a Telekom Veszprém U23-as együttese, amely az 58. percig jól tartotta magát a Tatai AC ellen a férfi kézilabda NB I/B nyitó fordulójában.

B. Virág Rita

Telekom U23-Tatai AC 21:27 (9:13)

Veszprém, 100 néző. V.: Csányi, Zörgő. Telekom U23: Széll - Szmetán 1, Süle 3, Kristóf 2, Dávid 1, Szita 4, Hári 1. Csere: Bábos 1, Ernyei 1, Petróczi, Vass 7, Huber. Edző: Rapatyi Tamás.

Kiállítások: 8, ill 10 perc.

Hétméteresek: 8/7, ill. 5/3.

A Telekom Veszprém U23-as gárdája több olyan játékost is soraiban tudhatott, akik már a felnőttekkel készülnek, de Javier Sabate edző nem számít rájuk a hétvégén Macedóniában. Ennek megfelelően a feltörekvő tehetségekkel kiálló veszprémiek ugyan négy gólos hátrányba kerültek az első félidőben, de az is benne volt a játékban, hogy képesek fordítani a rutinosabb Tata ellen. Szünet után valóban felzárkózott a házigazda és az 58. percig gyakorlatilag teljesen nyílt volt az ütközet, ekkor 21:23-at mutatott az eredményjelző. Az utolsó két percben azonban kicsúszott az irányítás a Telekom kezéből, a Tata ezt kihasználva egy 4:0-ás szériával eldöntötte a két pont sorsát.

Rapatyi Tamás: - Nagyon elrontottuk az utolsó két percet. Úgy vélem, a saját rutintalanságunk áldozata lettünk. Összességében azonban több biztató momentumot láttam, amit a következőkben kamatoztatni tudunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!