Sport

2016.09.10. 17:53

Sárvár: csak iksz

Sárvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában a Sárvár alsóházi rangadón fogadta a Veszprémet, ám csak egy pontot szerzett.

Tóth Gábor

Sárvár FC-VLS Veszprém 0-0.

- Sárvár, 200 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Juhász.

Sárvár: Horváth B. - Csákvári, PADOS, HORVÁTH A., Nagy Z. - Maráczi (Pető, 13.), RAJOS, Koronczai (Németh G., 46.), Bezdi - Hoós (Beke, 34.), DANCSECS. Edző: Kovács László.

Két győzelmi kényszerben lévő, nyeretlen csapat lépett pályára. Óvatosan kezdtek a csapatok, és a folytatásban is egyenlő erők küzdelmét hozta a mérkőzés, főleg mezőnyben gyűrték egymást a felek. A Sárvár védekezésben jól teljesített, támadásban azonban akadozott a gépezet. A hazaiak inkább pontrúgásból veszélyeztettek - illetve a 75. percben egy elmaradt 11-est kérhettek számon a játékvezetőn. A meccslabda a hazaiaknál volt, a hajrában Németh Gábor elé került egy lecsorgó, ám nem tudott élni a lehetőséggel. A vendégek sem kerültek túl sokszor helyzetbe, a sárváriak kapusának, Horváth Brúnónak kétszer azonban nagyot kellett védenie. A döntetlen igazságos. A Sárvár jelenlegi helyzetében az egy pont nem sokat ér...

Kovács László: - Minden kezdet nehéz, de bízom benne, hogy lesz jó folytatás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!