Sport

2016.09.10. 17:38

Biztosan hozták a papírformát

Zalaegerszeg - A szuperligás teke bajnokság második fordulójában is verhető ellenfeleket kaptak a zalai tekecsapatok. Nem is akadt gond a győzelem megszerzésével.

A ZTE ZÁÉV női együttese hazai pályán fogadta az Ipartechnika Győr csapatát. Az  első fordulóbeli remeklés után,  a találkozó elején ráijesztett szurkolóira a  hazai együttes. Az első kör után  a jól dobó Frank vezérletével  2:1-re vezettek a vendégek. A második sorban úgy mond helyre állt  a rend. A házigazdák Airizer vezetésével  magabiztosan  fordítottak. Valamennyi meccspontot megszerezték, és csapat szinten is több, mint 100 fás előnnyel biztosan hozták  a papírformát. Baján János  a hazaiak mestere elmondta, hogy az első fordulóban Bátonyterenyén aratott fölényes győzelem (8:0), nyomasztotta a lányokat. A csapatból ezért  többen idegesen  játszottak így elmaradtak megszokott   dobó formájuktól. ZTE ZÁÉV – Ipartechnika  Győr  6:2 ( 3247 : 3104).

A ZTK FMVas férfi csapata az Ajka Kristály vendége volt. Az újonc pályája nem tartozik a legjobbak közé  a Szuper Ligában. A vendég zalaiaknak az ellenfél mellett a pályával is meg kellett küzdenie. A házigazdák a találkozó elején csentek egy meccspontot az esélyesebb egerszegiektől, később alkalmazkodtak a körülményekhez a vendégek, és fokozatosan léptek el az újonctól. A második körben végleg eldőlt   a találkozó. Farkas  S. a zalaiak válogatottja ezúttal is csapata legjobbjának bizonyult.  A kiváló játékos 598 fát ütött.  A záró pároknál Nemes  és Kozma hozta a meccspontokat. A zalaiak fölényes győzelmet arattak, magabiztosan hozták  a papírformát. Ajka Kristály – ZTK FMVas 1:7 ( 3267 : 3404).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!