Civil

2016.09.12. 13:03

Jótékonysági piknik volt Nagysimonyban

Nagysimonyi - Második alkalommal rendezték meg Nagysimonyiban a Patrona Regni-Hungariae Alapítvány közösségi, jótékonysági piknikestjét.

Civil Tudósítónktól

A programon szép számmal vettek részt katolikusok és evangélikusok egyaránt.

Fotó: Rudanovicz László

– Kilenc család gondoskodott arról, hogy legyen bőven elég étel és ital – mondta el Bődi Gábor, az alapítvány egyik önkéntese, szervezője, aki köszönetet mondott a nagylelkű felajánlásokért, amelyek lehetővé tették, hogy a rendezvény megvalósulhasson. Izgalmas ételek várták a piknik résztvevőit: vadpörkölt, gulyás, erdélyi töltött káposzta, pincepörkölt és pacal is jutott az asztalokra, a vendéglátó családok már kora délután főzőkanalat ragadtak, hogy elkészíthessék a menüket. Az együttlét szentmisével kezdődött, melyet Szakál Szilárd kisegítő lelkész celebrált, Balasi István plébános és Kovács Ferenc celldömölki káplán koncelebrálásában. A szent pillanatokat követően a volt iskola épületében, illetve annak udvarán folytatódott a program.

– Kiváló volt végig a hangulat, reméljük, hogy ismét maradandó élményekkel térhettek haza a résztvevők – mondta Bődi Gábor.

Rudanovicz László

Címkék#civil

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!