f1

2016.09.13. 09:42

Kínosan derült ki, hogy Ricciardo és barátnője szakítottak

A műsorvezető nem tudta, így rákérdezett...

Tajthi Andrea

Fotó: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Content Pool

A KIIS FM kínosra sikeült interjújában derült ki, hogy Daniel Ricciardo és középiskolai szerelme, Jemma Boskovich szakítottak.

A 27 éves versenyzőt Kyle Sandilands faggata kapcsolatáról, nem tudva, hogy már egy ideje pletykálták, hogy a pár esetleg szakíthatott egymással.

"Daniel, az ő középiskolai szerelmével, nem olyan, mint más versenyzők, akik Rihannával, meg a Pussycat Dolls-zal nyomulnak." - mondta mit sem sejtve Kyle.

Daniel kínosan csendben maradt, mire Kyle folytatta: "Ő egy rendes pasi. Ugyanazzal a lánnyal van középiskola óta. Hogy megbánta-e, nem tudom. Így van, Daniel?"

A kérdező várta a választ, mi szerint Daniel megerősíti, hogy milyen rég óta kapcsolatban van, ám más reakciót kapott.

"Ú, ez kínos." - mondta Ricciardo.

"Miért, csak nem szakítottatok? Azt ne mondd!" - tromfolt rá a műsorvezető.

"Rendben, jöhet a következő téma." - próbált hárírani a versenyző.

Egy ideje már sejteni lehetett, hogy Daniel és Jemma szakítottak, miután Lewis Hamilton egy kérdésre adott válaszában utalt rá, hogy az ausztrál egyedülálló, így válogathat a nők között. Mindeközben Jemma minden Danielhez kapcsolódó posztot törölt a közösségi oldalakon a profiljáról.

Daniel legutóbb tavaly beszélt kapcsolatáról egy interjúban, akkor még minden rendben volt. "Sok lány van körülöttünk, de én boldog kapcsolatban vagyok és jófiú vagyok." - mondta akkor.

Jemma és Daniel egy éve éltek együtt Monacoban, mikor szakítottak.

Daphne Soh 다프네 (@miyake9) által közzétett fénykép, 2015. Jan 26., 21:47 PST

HARMONY & LAWSON FUR (@harmonyandlawsonthelabel) által közzétett fénykép, 2015. Márc 8., 16:22 PDT

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!